Ansaitse rahaa kotona 15.000 €/kk – utopiaa vai mahdollista?

ansaitse rahaa kotona 15.000€ kk

Etsitkö töitä, joita voisit tehdä kotoa käsin? Onko sinulla joitakin erityisiä taitoja, joilla voisit tehdä rahaa? Oletko ainakin valmis opettelemaan jonkin taidon ja tulemaan siinä hyväksi, jolloin taitosi on mahdollista valjastaa rahantekovälineeksi? Voit olla vaikkapa intohimoinen nettipokerinpelaaja, jolloin TUPAS-kasinot voivat muodostaa yhden tulonlähteesi.

Kaikkeen tekemäänsä on syytä panostaa täysillä ja intohimoisesti, näin saat positiivista mainetta asiakkaiden keskuudessa ja tätä kautta asiakasmäärä lisääntyy. Saavuttamasi tulotaso riippuu täysin siitä, kuinka paljon töitä olet valmis tekemään ja millaisia kuluja työn tekeminen sinulle aiheuttaa. On hyvä myös huomioida, että toisissa työtehtävissä tuloilla on olemassa yläraja, koska sinulla on vuorokaudessa vain tietty määrä tunteja käytettävissä työskentelyyn. Toiset työt taas on mahdollista automatisoida, jolloin saat passiivista tuloa koko ajan, riippumatta siitä mitä teet kyseisellä hetkellä.

Kuinka löytää potentiaalisia asiakkaita?

No mistäs ne asiakkaat sitten löytyvät? On olemassa muutamia vinkkejä, joilla löydät itsellesi sopivia asiakkaita. Kannattaa rajata tarkasti oma palvelu ja tulla tässä aiheessa todella hyväksi ammattimaiseksi toimijaksi. Voit kirjata ylös joitakin potentiaalisia asiakkaita, tee ainakin 15–40 asiakkaan listaus. Tähän listaan voit päivittäin etsiä lisää asiakasehdokkaita.

Näihin asiakkaisiin voit ottaa henkilökohtaisesti yhteyttä ja tarjota vaikka ensin apuasi veloituksetta, jonka jälkeen tarjoat maksullista palvelua. Kannattaa tehdä muutama harjoitustyö edullisemmin, jotta voit pyytää asiakkaalta kirjallisen testimonialin. Kun sinulla on näitä koossa muutamia, voit koota ne omalle sivustollesi referenssiksi. Aina kun saat tehtyä asiakastyön valmiiksi, pyydä palautetta testimonialin muodossa ja näin saat kasvatettua referenssejä. Mitä enemmän referenssejä sinulla on, sitä helpompaa on jatkossa saada uusia asiakkaita.

Graafinen suunnittelija

Graafinen suunnittelija suunnittelee yritykselle visuaalisen ilmeen, kuten esimerkiksi logon, käyntikortit ja erilaiset oppaat. Graafinen suunnittelija voi luoda myös verkkosivustoja yrityksille, tarjoten näin kokonaisvaltaista yritysilmettä ja brändäystä.

Graafinen suunnittelija tarvitsee hyvää värien ja muotojen hallintaa sekä kokonaiskuvan hahmottamista. Myös kuvallinen ilmaisu, erilaisten ohjelmien hallinta sekä markkinoinnin ja myynnin perusteet kuuluvat tarvittaviin taitoihin.

Graafisena suunnittelijana voit veloittaa työstäsi 80–120 euroa/tunti ja mikäli teet työtä kokopäivätoimisesti kotoa käsin, on mahdollista tienata n. 13 000–19 000 euroa/kk. Tienesteihin sisältyy asiakkaan kanssa neuvotteleminen sekä luova suunnittelu.

Copywriter

Copywriter kirjoittaa myyvää sekä houkuttelevaa tekstiä verkkosivustolle tai tuotteen/palvelun myyntisivulle. Sinulta vaaditaan hyvää kirjoitustaitoa ja jonkin verran myös tietoa siitä, miten markkinointipsykologia toimii. Tyrkyttävä ja tuputtava myyntiteksti ei toimi monenkaan kohdalla ja parempia tuloksia saadaan aikaan aidolla ja rehellisellä sisällöllä, johon on lisätty joitakin strategisesti valittuja psykologisia triggereitä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ihmisten manipulointia. Toisinaan pikaluotot markkinoivat itseään melko aggressiivisestikin, joka karkottaa osan ihmisistä.

Copywriter voi veloittaa työstään joko projektihintaisesti tai tuntihinnalla. Riippuen työn haasteellisuudesta ja laajuudesta, projektien hinnat voivat olla 150–2 000 euroa. Voit siis laskuttaa n. 1 000–12 000 euroa kuukaudessa.

Verkkokurssien luoja

Tiedätkö jostain sinua kiinnostavasta aiheesta paljon? Voisit paketoida tietosi verkkokurssin muotoon, sillä verkkokurssit nauttivat suurta suosiota. Sinun ei siis tarvitse olla mikään guru voidaksesi tehdä verkkokurssin. Tärkeintä on, että pystyt ratkaisemaan jonkin todellisen ongelman ja tarjota kurssillasi siihen vastauksen. Voit luoda vaikka jonkin rakentamiseen liittyvän kurssin ja tienata näin huomattavasti enemmän kuin mitä raksamiehen palkka on.

Voit veloittaa verkkokurssista riippuen sen laajuudesta 19,90–699 euroa/kurssi. Kannattaa muistaa, että mitä enemmän osaat markkinoisa kurssejasi, sitä enemmän voit tienata. On siis mahdollista tienata vuodessa muutamasta tuhannesta jopa yli 80 000 euroa/kurssi. Mitä enemmän suosittuja kursseja sinulla on, sitä paremmat ovat mahdollisuutesi tienata hyvin.

Etsy-kauppias

Onko sinulla osaamista, jonka voisit kaupallistaa Etsyssä? Voit myydä käsitöitä tai vaikkapa erilaisia digitaalisia tuotteita. Digitaalisten tuotteiden etuna on, ettei sinun tarvitse postittaa mitään, vaan ostajat voivat ladata ostamansa tuotteen tietokoneelleen. Sinun ei tarvitse luoda koko ajan tuotetta uudelleen vaan sen voi ladata kaupastasi tuhansia kertoja.

Sinun tulee tehdä tuotetutkimusta ja selvittää, mitä ihmiset lataavat ja millaista apua he tarvitsevat elämässään. Jälleen kerran, ratkaise asiakkaan ongelma, niin saat myyntiä. Tarvitset tässä työssä englanninkielen taitoa ja hieman luovuutta. Etsy-myyjänä tulosi voivat vaihdella paljonkin, riippuu täysin myymistäsi tuotteista ja niiden hinnoittelusta, millaiseen tulotasoon pääset kuukausittain. Jos olet valmis panostamaan alussa aikaasi ja opiskelet tarvittavat taidot, saat varmasti muutamien tuhansien kuukausitienestit.

Suosittuja artikkeleita

Sisällysluettelo